Se uddrag af vores kunder

Vi har arbejdet med franchising siden 90'erne. Her kan du læse lidt mere om, hvordan vi har hjulpet andre til god franchising.

Baresso

Vi rådgav Baresso i skabelsen af franchisekonceptet, ligesom vi var aktive spillere i designet af rekrutteringsprocessen og i selve rekrutteringen af franchisetagere.

baresso

BoFinans

PS4 FranchisePartner har rådgivet i hele processen frem til. Herunder rådgivning om udarbejdelse af manual, trænings- og supportsystem samt processen omkring rekrutteringen af franchisetagere. Læs udtalelsen fra BoFinans her >

BoFinans

Carl’s Jr.

PS4 FranchisePartner etablerede kontakten mellem Carl’s Jr. og Dansk Supermarked. Kontakten førte til etableringen af Carl’s Jr. i Bilka i Danmark.

Carl’s Jr.

Cold Stone Creamery

PS4 FranchisePartner skabte kontakten mellem den danske masterfranchisetager og Cold Stone Creamery . Cold Stone Creamery blev med stor hastighed repræsenteret i flere danske byer efter åbningen i Tivoli.

Cold Stone Creamery

JunkBusters

PS4 FranchisePartner rådgav om etablering af franchisekonceptet til det tyske marked. Definition af konceptstruktur, assistance med udarbejdelse af manual og kontakt til tysk advokat, som udarbejdede kontrakten.

JunkBusters

Manolo Gelato

PS4 FranchisePartner assisterede ved udarbejdelse af franchisekonceptet, skrev manual og blev involveret i træningen af nye og eksisterende franchisetagere.

Manolo Gelato

MEN

Dress Partner AMBA besluttede at lave et franchisekoncept, som blev kaldt MEN A/S. Bo Zoffmann blev bedt om at sidde i bestyrelsen, hvilket han gjorde i 1½ år. Efterfølgende blev Bo Zoffmann inviteret til at deltage i bestyrelsesarbejdet i Dress Partner AMBA som det første medlem af bestyrelsen, der ikke var internt rekrutteret.

MEN

Oil & Vinegar

PS4 FranchisePartner var involveret i rekrutteringen af franchisetagere. Yderligere var vi aktive i at finde en ny franchisetager til en eksisterende butik.

Oil & Vinegar

Poda

Udarbejdede en analyse af Podas franchisekoncept, og kom med anbefalinger til udvikling af konceptet. Sidder i dag i bestyrelsen for Poda hegn.

Poda

McDonald’s Danmark

Gennem 90’erne var vi ansat i McDonald’s og var stærkt involverede i den vækst, McDonald’s Danmark gennemførte fra 10 restauranter i 1990 til 100 restauranter i 2000. Vi var involveret i at finde de rette lokationer, rekruttering af franchisetagere, bygning af restauranterne, selve åbningen, driften, driftssupporten og den finansielle opfølgning. Samlet har vi indgående erfaringer fra samtlige funktioner i en kæde som McDonald’s.

McDonald’s Danmark
Share This