Hvorfor os?

Mest erfarne

PS4 FranchisePartner er det mest erfarne franchiserådgivningsfirma i Danmark. Vi har arbejdet med franchising siden 90’erne, og vi tilbyder en komplet vifte af ydelser, herunder udvikling af nye franchisesystemer, optimering af eksisterende franchisesystemer, franchiserekruttering, finansiering, udvikling af driftsmanual og supportprogram samt effektiv internationalisering via master franchise search. For uddrag af referencer og case beskrivelser se her.

360° resultatorienteret rådgivning

Vores kombinerede erfaring gør, at vi har stået for praktisk talt samtlige funktioner inden for franchising. Mange års praktisk erfaring og en indgående teoretisk viden gør, at vi har mulighed for at assistere dig og din virksomhed med konkret viden og afprøvede værktøjer til at imødegå de specielle udfordringer, der er ved at arbejde med franchising. Hermed sikres succesfuld udvikling af dit franchisekoncept fra start.

100% engageret

Vores passion er franchising. Vi tror på, at god franchising bygger på stærke kerneværdier, kontinuerlig forbedring af Best Practise og et synergifuldt samarbejde. Og det er præcis, hvad du får, når du indgår samarbejde med os.

En del af PS4

PS4 FranchisePartner er en del af konsulenthuset PS4. Huset er et lederudviklingshus, som udover ledelsesudvikling, teamudvikling m.v. også yder Franchiserådgivning. Alle områder drives af kompetente og erfarne konsulenter, der dagligt arbejder professionelt med udvikling af mennesker og organisationer. Vi har gennem tiden hjulpet flere hundrede virksomheder med udvikling til fordel for en målrettet indsats i forhold til virksomhedernes resultater.

Du kan læse mere om PS4 her.

Bo Zoffmann

Bo Zoffmann

Franchiseerfaring siden 1990, økonomidirektør, franchisemanager i McDonald’s Danmark og rådgiver i forbindelse med dansk og international franchising. Udover at Bo har medvirket til udvikling af franchisesystemer i større grad end nogen anden i landet, er Bo ligeledes forfatter til flere bøger, oplægsholder og benyttes ofte af danske medier i forbindelse med udtalelser inden for franchising.

Bo er ydermere medindehaver af Børneloppen, som muligvis er det mest succesfulde danske franchisekoncept i nyere tid. Børneloppen har butikker både i Danmark og i udlandet.

Tlf. 2015 4559 | E-mail bzj@ps4.dk

Kontakt os i dag

1 + 8 =

Share This