”På Vej”-møde 5. april 2018

Gratis netværksmøde for eksisterende og kommende franchisegivere

Opstart af et Franchisekoncept

Hør Claus A. M. Jensen, fortælle hvordan han startede franchisekæden Kylling & Co samt Lasse Søndergaard Christensen give indsigt i franchiseaftale- og ret

Dagens tema har omdrejningspunkt i opstart af et franchisekoncept, hvor vi forsøger at skabe et større indblik i hvad der skal til under opstartsprocessen.

Claus A. M. Jensen vil dele ud af hans erfaring med etablering og vækst af franchisekonceptet Kylling & Co, men også fra hans tid som franchisetager i Danske Spils Franchisekæde; PitStop

Lasse Søndergaard Christensen tager os med rundt om franchisekontrakten og belyser afgørende elementer i en ordentlig aftale mellem Franchisegiver og Franchisetager.

Program

Kl. 14.30: Registrering med tid til netværk og kaffe

Kl. 14.45: Velkomst og formål v/ Thomas Hanke, Formand Franchise Danmark

Kl. 15.00: Erfaringer fra franchising v/ Claus A. M. Jensen, Stifter og indehaver af Kylling & Co samt francetager i PitStop

Kl. 15.45: Franchiseaftale v/ Lasse Søndergaard Christensen, Partner Gorrissen Federspiel

Kl. 16.15: Paneldebat & netværk

Et ønske om succesfuld franchising i Danmark…

PS4 FranchisePartner og Franchise Danmark er gået sammen om at sætte fokus på god franchising og samtidig skabe en række interessante begivenheder, hvor netværket trives, og deltagerne inspireres af motiverende og spændende indlæg, fif samt værktøjer, som kan tages direkte med hjem. Desuden gives der mulighed for at debattere ens egne udfordringer fra hverdagen eller blive inspireret af andres gode ideer.

”Franchise er verdens mest succesfulde vækstmotor, og det har vi et ønske om, også bliver tilfældet i Danmark”

er blot et af flere citater fra de indledende møder mellem Franchise Danmark og PS4 FranchisePartner, hvor omdrejningspunktet har været ønsket om at bringe franchising tilbage på dagsorden i dansk erhvervsliv.

Et af initiativerne er ”På Vej”-møderne, hvor der skal være plads til inspiration, succeshistorier og rum for netværk. Vi mener, at succesfuld franchising kun kan ske gennem implementering af god franchising, hvor der er fokus på alle de elementer, der motiverer succes, og ikke blot på dem, der sætter begrænsninger eller genererer kortsigtet profit.

360˚resultatorienteret rådgivning

Vi har praktisk talt stået succesfuldt for samtlige funktioner indenfor franchising sammen. Vores mange års praktiske erfaring kombineret med indgående teoretisk viden gør, at vi har mulighed for at assistere dig og din virksomhed med konkret viden og afprøvede værktøjer til at imødegå de specielle udfordringer, der er ved arbejde med franchising, og dermed sikre succesfuld udvikling af dit franchisekoncept.

Vi tilbyder en komplet vifte af ydelser fra opstart og udvikling af franchisekoncept til optimering af træningsprogram, driftsmanual, supportsystem, rekruttering og økonomisk samt finansiel rådgivning.

Paneldebat – fast indlæg på netværksmøderne

Udover et spændende program er der altid plads til spørgsmål til panelet og gode råd fra deltagerne. Panelet består af oplægsholderne den pågældende dag samt et fast panel bestående af Bo Zoffmann Jessen & Bo Forsberg, begge partnere i PS4, samt Thomas Hanke, Formand Franchise Danmark

Oplægsholdere 22. februar

Velkommen hos Kylling & Co – En verden af smag!

Claus A. M. Jensen brænder for god smag og kvalitet, hvilket ikke mindst giver sig til udtryk i hans franchise-kæde. Derudover er Claus købmand til fingerspidserne, en ihærdig iværksætter og succesfuld forretningsmand.

Lasse A. S. Christensen, Partner Gorrissen Federspiel, har særlig erfaring med rådgivning af store danske og udenlandske virksomheder om IP retlige problemstillinger.

Derudover har han særlig kompetence med rådgivning af franchise-, retail og andre kædeorganisationer

De faste paneldeltagere

Bo Zoffmann Jessen. Franchiseerfaring siden 1990, økonomidirektør, franchisemanager og rådgiver i forbindelse med dansk og international franchising

Bo Forsberg har mere end 20 års erfaring med franchising. Han har gjort karriere og skabt resultater indenfor alle jobfunktioner af Franchise Operations, herunder som konsulent, markedschef og driftsdirektør/Head of Operations med ansvar for egen drift og franchisetager konsultering. Derudover har Bo selv været franchisetager gennem flere år og Advisory board medlem som dansk repræsentant for McDonald’s franchisetager i Europa. Bo har de seneste 6 år haft sit primære virke som franchise- og managementkonsulent.

Thomas Hanke er udover at være Formand for Franchise Danmark også indehaver af den Nordiske Masterfranchise, Chem-Dry®, som er verdens førende virksomhed indenfor rens og behandling af tæpper, møbler, klinker og fliser. Thomas har en juridisk uddannelse fra Københavns Universitet, og har tidligere arbejdet som leder og developer inden for hotelbranchen i mere end 30 år.

Tilmeld dig til gratis på-vej møde

Share This