”På Vej”-møde

Gratis netværksmøde for eksisterende og kommende franchisegivere

Optimering af din online tilstedeværelse

Hør marketing og webbureauet ADELHOU fortælle om effektiv online tilstedeværelse, med efterfølgende debat om ansvar for salg for franchisegiver & -tager.

Dagens tema har omdrejningspunkt i online markedsføring og samspillet med franchising, hvor vi forsøger at sætte svar på to centrale spørgsmål; Hvordan optimere jeg min virksomheds online tilstedeværelse for generering af mere omsætning, og Hvordan sikrer vi at dynamikkerne forbliver sunde i franchisekonceptet, når franchisegiver i afgørende grad er direkte involveret i udførelse af salgsaktiviteter hos den enkelte franchisetager.

Download invitation PDF >

Program

Kl. 14.30: Registrering med tid til netværk og kaffe

Kl. 14.45: Velkomst og formål v/ Thomas Hanke, Formand Franchise Danmark

Kl. 15.00: Optimering af din Online tilstedeværelse v/ Nadja Houmøller & Karina Adelgaard, ADELHOU Design &
Communication

Kl. 15.45: Franchising og marketing v/ Bo Forsberg, Partner PS4 FranchisePartner og Bo Zoffmann, Partner PS4
FranchisePartner

Kl. 16.15: Paneldebat, vin & snack

Paneldebat – fast indlæg på netværksmøderne

Udover et spændende program er der altid plads til spørgsmål til panelet og gode råd fra deltagerne. Panelet består af oplægsholderne den pågældende dag samt et fast panel bestående af Bo Zoffmann Jessen & Bo Forsberg, begge partnere i PS4, samt Thomas Hanke, Formand Franchise Danmark

Oplægsholdere 19. september 2017

Nadja og Karina har 16 års erfaring fra reklamebranchen og har hjulpet en lang række virksomheder med både offline og online markedsføring (B2B/ B2C), herunder design og vedligehold af hjemmesider samt SEO (søgemaskineoptimering), SEM (søgemaskinemarkedsføring), sociale medier mv.

 

Karina Adelgaard

Karina Adelgaard

Nadja Houmøller

Nadja Houmøller

De faste paneldeltagere

Bo Zoffmann Jessen. Franchiseerfaring siden 1990, økonomidirektør, franchisemanager og rådgiver i forbindelse med dansk og international franchising

Bo Forsberg har mere end 20 års erfaring med franchising. Han har gjort karriere og skabt resultater indenfor alle jobfunktioner af Franchise Operations, herunder som konsulent, markedschef og driftsdirektør/Head of Operations med ansvar for egen drift og franchisetager konsultering. Derudover har Bo selv været franchisetager gennem flere år og Advisory board medlem som dansk repræsentant for McDonald’s franchisetager i Europa. Bo har de seneste 6 år haft sit primære virke som franchise- og managementkonsulent.

Thomas Hanke er udover at være Formand for Franchise Danmark også indehaver af den Nordiske Masterfranchise, Chem-Dry®, som er verdens førende virksomhed indenfor rens og behandling af tæpper, møbler, klinker og fliser. Thomas har en juridisk uddannelse fra Københavns Universitet, og har tidligere arbejdet som leder og developer inden for hotelbranchen i mere end 30 år.

Tilmeld dig til gratis på-vej møde

Et ønske om succesfuld franchising i Danmark…

PS4 FranchisePartner og Franchise Danmark er gået sammen om at sætte fokus på god franchising og samtidig skabe en række interessante begivenheder, hvor netværket trives, og deltagerne inspireres af motiverende og spændende indlæg, fif samt værktøjer, som kan tages direkte med hjem. Desuden gives der mulighed for at debattere ens egne udfordringer fra hverdagen eller blive inspireret af andres gode ideer.

”Franchise er verdens mest succesfulde vækstmotor, og det har vi et ønske om, også bliver tilfældet i Danmark”

er blot et af flere citater fra de indledende møder mellem Franchise Danmark og PS4 FranchisePartner, hvor omdrejningspunktet har været ønsket om at bringe franchising tilbage på dagsorden i dansk erhvervsliv.

Et af initiativerne er ”På Vej”-møderne, hvor der skal være plads til inspiration, succeshistorier og rum for netværk. Vi mener, at succesfuld franchising kun kan ske gennem implementering af god franchising, hvor der er fokus på alle de elementer, der motiverer succes, og ikke blot på dem, der sætter begrænsninger eller genererer kortsigtet profit.

360˚resultatorienteret rådgivning

Vi har praktisk talt stået succesfuldt for samtlige funktioner indenfor franchising sammen. Vores mange års praktiske erfaring kombineret med indgående teoretisk viden gør, at vi har mulighed for at assistere dig og din virksomhed med konkret viden og afprøvede værktøjer til at imødegå de specielle udfordringer, der er ved arbejde med franchising, og dermed sikre succesfuld udvikling af dit franchisekoncept.

Vi tilbyder en komplet vifte af ydelser fra opstart og udvikling af franchisekoncept til optimering af træningsprogram, driftsmanual, supportsystem, rekruttering og økonomisk samt finansiel rådgivning.

Share This