Franchise muligheder

Er du på udkig efter nye forretningsmuligheder igennem Master Franchise, Developmental Franchise, Multi store franchise eller almindelig Franchise? Nedenfor finder du et udsnit af de muligheder der findes i Danmark lige nu. Har du spørgsmål vedrørende de forskellige koncepter, er du mere end velkommen til at tage fat i os på info@FranchisePartner.dk eller benytte de link, du ser under hver enkelt konceptbeskrivelse.

Download 'Sådan bliver du Franchisetager'

Du kan også downloade bogen ”Sådan bliver du franchisetager” helt gratis, ved at trykke på linket.
Læs mere

BoFinans søger franchisetagere

Bliv franchisetager hos BoFinansDrømmer du om at blive selvstændig, og finder du, at uvildig økonomisk rådgivning og support er et særlig og spændende område? BoFinans tilbyder en mulighed for at opbygge en succesfuld virksomhed med en attraktiv indtjening i et koncept, hvor du er selvstændig erhvervsdrivende med den støtte og support, som er en naturlig del af BoFinans franchisekoncept.

Læs mere

Johnny Rockets franchise partnerJohnny Rockets søger dansk franchise partner

Johnny Rockets er en international  restaurantkæde med mere end 30 års global brand awareness, som nu søger dansk franchise partner. Som partner får du mulighed for at ekspandere med et af verdens mest kendte mærker, med udgangspunkt i et stærkt, velafprøvet og gennemtestet koncept.

Læs mere

World-class brand PC│SCHEMATIC is in search of a Country Development Partner to expand business in United Kingdom

The Country Development Partner will have exclusive rights to develop PC│SCHEMATIC in United Kingdom with the help of our Partner Program and will be committed to an agreed development plan.PC│SCHEMATIC

Read More

Ønsker du at holdes opdateret på, hvad der sker med franchise i Danmark, anbefaler vi, at du tilmelder dig en af vores nyhedskanaler via LinkedIn, Twitter eller Facebook.
FranchiseIndex – Din franchiseportal

Hold dig opdateret om nye franchisemuligheder

Tilmeld dig FranchiseIndex nyhedsbrevet og få besked om nye franchisemuligheder, når de opstår.

Tak – du modtager en mail, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.

Share This