”På Vej”-møde 5. december 2018

Gratis netværksmøde for eksisterende og kommende franchisegivere

 

Er Crowdlending en mulig finansieringsform for dit franchisekoncept?

Hør Andreas Helgason Rex fortælle om hvilke ting du skal være særlig opmærksom på

Har du før ikke kunne få den finansiering, der var nødvendig for din virksomhed? Så er du ikke alene. 1/3 af alle adspurgte mindre virksomheder rapporterer årligt dette problem.

Crowdlending er en ny seriøs form for finansiering, hvor virksomheder låner direkte af andre personer også kaldet “crowden”. Siden 2014 har mere end 300 virksomheder finansieret sig på den måde.

I oplægget gennemgås, hvor crowdlending kommer fra, hvordan det foregår i praksis og hvem der kan bruge det.
Endeligt får vi mulighed for at ønske hinanden god jul og godt nytår.

Program

Kl. 14.30: Registrering med tid til netværk og kaffe

Kl. 14.35: Velkomst og formål v/ Thomas Hanke, Formand  Franchise Danmark

Kl. 14.40: Crowdlending v/ Andreas Helgason Rex, Partner & CMO i Lendino

Kl. 16.10: Paneldebat og netværk

Et ønske om succesfuld franchising i Danmark…

PS4 FranchisePartner og Franchise Danmark er gået sammen om at sætte fokus på god franchising og samtidig skabe en række interessante begivenheder, hvor netværket trives, og deltagerne inspireres af motiverende og spændende indlæg, fif samt værktøjer, som kan tages direkte med hjem. Desuden gives der mulighed for at debattere ens egne udfordringer fra hverdagen eller blive inspireret af andres gode ideer.

”Franchise er verdens mest succesfulde vækstmotor, og det har vi et ønske om, også bliver tilfældet i Danmark”

er blot et af flere citater fra de indledende møder mellem Franchise Danmark og PS4 FranchisePartner, hvor omdrejningspunktet har været ønsket om at bringe franchising tilbage på dagsorden i dansk erhvervsliv.

Et af initiativerne er ”På Vej”-møderne, hvor der skal være plads til inspiration, succeshistorier og rum for netværk. Vi mener, at succesfuld franchising kun kan ske gennem implementering af god franchising, hvor der er fokus på alle de elementer, der motiverer succes, og ikke blot på dem, der sætter begrænsninger eller genererer kortsigtet profit.

360˚resultatorienteret rådgivning

Vi har praktisk talt stået succesfuldt for samtlige funktioner indenfor franchising sammen. Vores mange års praktiske erfaring kombineret med indgående teoretisk viden gør, at vi har mulighed for at assistere dig og din virksomhed med konkret viden og afprøvede værktøjer til at imødegå de specielle udfordringer, der er ved arbejde med franchising, og dermed sikre succesfuld udvikling af dit franchisekoncept.

Vi tilbyder en komplet vifte af ydelser fra opstart og udvikling af franchisekoncept til optimering af træningsprogram, driftsmanual, supportsystem, rekruttering og økonomisk samt finansiel rådgivning.

Paneldebat – fast indlæg på netværksmøderne

Udover et spændende program er der altid plads til spørgsmål til panelet og gode råd fra deltagerne. Panelet består af oplægsholderne den pågældende dag samt et fast panel bestående af Bo Zoffmann Jessen & Bo Forsberg, begge partnere i PS4, samt Thomas Hanke, Formand Franchise Danmark

Oplægsholder 5. december 2018

Anders Helgason Rex er medstifter og marketingdirektør i crowdlendingvirksomheden Lendino, som formidler erhvervslån til danske investorer. Andreas har en bestyrelsespost i Dansk Crowdfunding Forening, hvor han tager aktivt del i politikudvikling på området. Dertil sidder han i DIs fintechudvalg. Derudover har han blogget om Fintech, bl.a. på Finanswatch, samt holdt en masse af oplæg om crowdfunding i hele landet.

Inden Lendino arbejdede Andreas en række år i IBM på det nordiske hovedkontor og senere hos NNIT med finans.

De faste paneldeltagere

Bo Zoffmann Jessen. Franchiseerfaring siden 1990, økonomidirektør, franchisemanager og rådgiver i forbindelse med dansk og international franchising

Bo Forsberg har mere end 20 års erfaring med franchising. Han har gjort karriere og skabt resultater indenfor alle jobfunktioner af Franchise Operations, herunder som konsulent, markedschef og driftsdirektør/Head of Operations med ansvar for egen drift og franchisetager konsultering. Derudover har Bo selv været franchisetager gennem flere år og Advisory board medlem som dansk repræsentant for McDonald’s franchisetager i Europa. Bo har de seneste 6 år haft sit primære virke som franchise- og managementkonsulent.

Thomas Hanke er udover at være Formand for Franchise Danmark også indehaver af den Nordiske Masterfranchise, Chem-Dry®, som er verdens førende virksomhed indenfor rens og behandling af tæpper, møbler, klinker og fliser. Thomas har en juridisk uddannelse fra Københavns Universitet, og har tidligere arbejdet som leder og developer inden for hotelbranchen i mere end 30 år.

Paul Neale Siden 1982 har Paul Neale specialiseret sig i alle retsforhold vedrørende franchising. Som mangeårig rådgiver om franchising holder Paul Neale foredrag om alle juridiske aspekter af franchising og medvirker til etablering af franchisekæder, konvertering af frivillige kæder og kapitalkæder til franchisekæder.

Tilmeld dig til gratis på-vej møde

Share This