5. oktober 2016: ”På Vej”-møde

FranchisePartner og Franchise Danmark (tidligere Dansk Franchise Forening) inviterer til netværksmøde med fokus på værktøjer til forsat udvikling og optimering af dit franchisesystem, paneldebat, spændende indlæg samt netværksudvikling

Ekspansion af dit brand igennem franchising

Hør Flemming Hebsgaard fra One2Move fortælle om deres succes med franchising og få efterfølgende lidt gode råd med på vejen til forsat vækst og internationalisering.

Dagens tema handler i bund og grund om hvordan man kan bruge franchise som udviklingsdriver både nationalt og internationalt og få sin virksomhed til at vokse succesfuldt og med den rette timing. Vi skal høre om One2Move’s vækststrategi og om den opgave det har været at nå til flere end 100 afdelinger i Danmark, samt ekspansion udover landets grænser.

Flemming Hebsgaard vil fortælle både om den personlige indsats og om den målfasthed, der har præget de sidste mange års udvikling.

Sted: PS4 FranchisePartner, Borgergade 20, 3. Sal, 1300 Kbh

Program

Kl. 14.30: Registrering med tid til netværk og kaffe

Kl. 14.45: Velkomst og formål v/ Thomas Hanke, Formand  Franchise Danmark

Kl. 14.50: Sådan har vi brugt franchising som driver v/ Flemming Hebsgaard fra One2Move

Kl. 15.30: Forsat vækst v/ Bo Forsberg, Partner PS4 FranchisePartner og Paul Neale Advokat

Kl. 16.00: Paneldebat, vin og snack

Tilmeld dig til gratis på-vej møde

Et ønske om succesfuld franchising i Danmark…

PS4 FranchisePartner og Franchise Danmark er gået sammen om at sætte fokus på god franchising og samtidig skabe en række interessante begivenheder, hvor netværket trives, og deltagerne inspireres af motiverende og spændende indlæg, fif samt værktøjer, som kan tages direkte med hjem. Desuden gives der mulighed for at debattere ens egne udfordringer fra hverdagen eller blive inspireret af andres gode ideer.

”Franchise er verdens mest succesfulde vækstmotor, og det har vi et ønske om, også bliver tilfældet i Danmark”

er blot et af flere citater fra de indledende møder mellem Franchise Danmark og PS4 FranchisePartner, hvor omdrejningspunktet har været ønsket om at bringe franchising tilbage på dagsorden i dansk erhvervsliv.

Et af initiativerne er ”På Vej”-møderne, hvor der skal være plads til inspiration, succeshistorier og rum for netværk. Vi mener, at succesfuld franchising kun kan ske gennem implementering af god franchising, hvor der er fokus på alle de elementer, der motiverer succes, og ikke blot på dem, der sætter begrænsninger eller genererer kortsigtet profit.

360˚resultatorienteret rådgivning

Vi har praktisk talt stået succesfuldt for samtlige funktioner indenfor franchising sammen. Vores mange års praktiske erfaring kombineret med indgående teoretisk viden gør, at vi har mulighed for at assistere dig og din virksomhed med konkret viden og afprøvede værktøjer til at imødegå de specielle udfordringer, der er ved arbejde med franchising, og dermed sikre succesfuld udvikling af dit franchisekoncept.

Vi tilbyder en komplet vifte af ydelser fra opstart og udvikling af franchisekoncept til optimering af træningsprogram, driftsmanual, supportsystem, rekruttering og økonomisk samt finansiel rådgivning.

Paneldebat – fast indlæg på netværksmøderne

Udover et spændende program er der altid plads til spørgsmål til panelet og gode råd fra deltagerne. Panelet består af oplægsholderen den pågældende dag samt et fast panel bestående af Bo Zoffmann Jessen & Bo Forsberg, begge partnere i PS4 FranchisePartner, Paul Neale, Advokat og Aumento Partner samt Thomas Hanke, Formand Franchise Danmark

Oplægsholder 05. oktober

Fleming Hebsgaard CEO/ Direktør for One2Move igennem mere end 20 år. Er oprindeligt handelsskole uddannet og jægersoldat. I dag er fokus på rollen som CEO, familiefar og triatlet.

One2Move er Danmarks største kæde af selvstændige Franchise afdelinger der udlejer over 1200 biler fra mere 100 afdelinger i hele Danmark. One2move er via Master Franchise ved at ekspandere til flere Europæiske lande, med Tyskland og Holland som de første der åbnede i 2016

De faste paneldeltagere

Bo Zoffmann Jessen. Franchiseerfaring siden 1990, økonomidirektør, franchisemanager og rådgiver i forbindelse med dansk og international franchising

Bo Forsberg har mere end 20 års erfaring med franchising. Herunder alle jobfunktioner af Franchise Operations, bl.a. som konsulent, markedschef og driftsdirektør/Head of Operations med ansvar for egen drift og franchisetager konsultering. Derudover har Bo selv været franchisetager gennem flere år og Advisory board medlem som dansk repræsentant for McDonald’s franchisetager i Europa. Bo har de seneste år haft sit primære virke som franchise- og managementkonsulent.

Thomas Hanke er udover at være Formand for Franchise Danmark også indehaver af den Nordiske Masterfranchise, Chem-Dry®, som er verdens førende virksomhed indenfor rens og behandling af tæpper, møbler, klinker og fliser. Thomas har en juridisk uddannelse fra Københavns Universitet, og har tidligere arbejdet som leder og developer indenfor hotelbranchen i mere end 30 år.

Paul Neale Siden 1982 har Paul Neale specialiseret sig i alle retsforhold vedrørende franchising. Som mangeårig rådgiver om franchising holder Paul Neale foredrag om alle juridiske aspekter af franchising og medvirker til etablering af franchisekæder, konvertering af frivillige kæder og kapitalkæder til franchisekæder.

Tilmeld dig til gratis på-vej møde

Share This