”På Vej”-møde

Gratis netværksmøde for eksisterende og kommende franchisegivere

Hvordan ser fremtiden ud for franchising i Danmark?

Hør indlæg fra Steen Bocian, Dansk Erhverv

Steen Bocian har om nogen en finger på pulsen, når det drejer sig om den finansielle situation og udvikling i dansk erhvervsliv. Igennem 8 år har Steen Bocian været cheføkonom for Danske Bank, og er i dag cheføkonom for Dansk Erhverv.

De seneste år har været præget af en tiltagende optimisme, men det er ikke længe siden vi oplevede den største finansielle og økonomiske krise i mands minde. Dansk Erhvervs Steen Bocian vil give sit bud på udviklingen over de kommende år i såvel ind- som udland og sætte ord på, hvilken betydning den økonomiske udvikling får for franchising i Danmark.

Program

Kl. 14.00: Registrering med tid til netværk og kaffe

Kl. 14.15: Velkomst og formål v/ Thomas Hanke, Formand  Franchise Danmark

Kl. 14.45: Økonomi og bankerne v/ Steen Bocian, Dansk Erhverv

Kl. 15.15: Operations best practise v/ Bo Forsberg, Partner PS4 FranchisePartner

Kl. 16.00: Finansiering af franchise v/ Peter Stuhr, Franchise Finance Nordic

Kl. 17.00: Paneldebat, vin & snack

Et ønske om succesfuld franchising i Danmark…

PS4 FranchisePartner og Franchise Danmark er gået sammen om at sætte fokus på god franchising og samtidig skabe en række interessante begivenheder, hvor netværket trives, og deltagerne inspireres af motiverende og spændende indlæg, fif samt værktøjer, som kan tages direkte med hjem. Desuden gives der mulighed for at debattere ens egne udfordringer fra hverdagen eller blive inspireret af andres gode ideer.

”Franchise er verdens mest succesfulde vækstmotor, og det har vi et ønske om, også bliver tilfældet i Danmark”

er blot et af flere citater fra de indledende møder mellem Franchise Danmark og PS4 FranchisePartner, hvor omdrejningspunktet har været ønsket om at bringe franchising tilbage på dagsorden i dansk erhvervsliv.

Et af initiativerne er ”På Vej”-møderne, hvor der skal være plads til inspiration, succeshistorier og rum for netværk. Vi mener, at succesfuld franchising kun kan ske gennem implementering af god franchising, hvor der er fokus på alle de elementer, der motiverer succes, og ikke blot på dem, der sætter begrænsninger eller genererer kortsigtet profit.

360˚resultatorienteret rådgivning

Vi har praktisk talt stået succesfuldt for samtlige funktioner indenfor franchising sammen. Vores mange års praktiske erfaring kombineret med indgående teoretisk viden gør, at vi har mulighed for at assistere dig og din virksomhed med konkret viden og afprøvede værktøjer til at imødegå de specielle udfordringer, der er ved arbejde med franchising, og dermed sikre succesfuld udvikling af dit franchisekoncept.

Vi tilbyder en komplet vifte af ydelser fra opstart og udvikling af franchisekoncept til optimering af træningsprogram, driftsmanual, supportsystem, rekruttering og økonomisk samt finansiel rådgivning.

Paneldebat – fast indlæg på netværksmøderne

Udover et spændende program er der altid plads til spørgsmål til panelet og gode råd fra deltagerne. Panelet består af oplægsholderne den pågældende dag samt et fast panel bestående af Bo Zoffmann Jessen & Bo Forsberg, begge partnere i PS4, samt Thomas Hanke, Formand Franchise Danmark

Oplægsholdere 12. maj

Steen Bocian er cheføkonom for Dansk Erhverv og har en fortid som cheføkonom for Danske Bank. Uddannet cand. polit. Steen Bocian vil give sit bud på den økonomiske udvikling, tale om forventninger til renteudviklingen og fortælle, hvordan bankerne kan forventes at agere over for erhvervskunder i fremtiden.

Peter Stuhr har 12 års erfaring med den finansielle sektor fra bl.a. Ikano Bank, AL Finans og som salgsdirektør fra GE Money. Økonomisk uddannet HD & cand. merc. Peter arbejder med koncept- og forretningsudvikling inden for den finansielle verden, primært med udlån, og han vil fortælle om finansieringsmuligheder indenfor franchising.

PeterStuhr

De faste paneldeltagere

Bo Zoffmann Jessen. Franchiseerfaring siden 1990, økonomidirektør, franchisemanager og rådgiver i forbindelse med dansk og international franchising

Bo Forsberg har mere end 20 års erfaring med franchising. Han har gjort karriere og skabt resultater indenfor alle jobfunktioner af Franchise Operations, herunder som konsulent, markedschef og driftsdirektør/Head of Operations med ansvar for egen drift og franchisetager konsultering. Derudover har Bo selv været franchisetager gennem flere år og Advisory board medlem som dansk repræsentant for McDonald’s franchisetager i Europa. Bo har de seneste 6 år haft sit primære virke som franchise- og managementkonsulent.

Thomas Hanke er udover at være Formand for Franchise Danmark også indehaver af den Nordiske Masterfranchise, Chem-Dry®, som er verdens førende virksomhed indenfor rens og behandling af tæpper, møbler, klinker og fliser. Thomas har en juridisk uddannelse fra Københavns Universitet, og har tidligere arbejdet som leder og developer inden for hotelbranchen i mere end 30 år.

Tilmeld dig til gratis på-vej møde

Share This